Verzending & Levering

Verzending

Mi Vida Jewelry verzendt internationaal en wij willen geen geld verdienen aan verzendkosten. Zo hebben wij een standaard verzendtarief voor Nederland en buiten Nederland.

Voor verzendingen binnen Nederland heeft Mi Vida een standaardtarief van €1,50. Mocht je onze producten zo leuk vinden dat je boven een totaalbedrag van €30,00 uitkomt, betalen wij de verzendkosten voor je. De artikelen worden dus gratis verzonden als de waarde van de bestelling hoger is dan €30,00.

Woon je buiten Nederland, dan kunnen wij de handgemaakte sieraden ook naar jou versturen. Voor bestellingen die buiten Nederland verstuurd moeten worden rekenen wij een tarief van €3,50.

Levering

Als je iets bestelt wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben en dat begrijpen wij volkomen. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 16:00 je bestelling plaatst en de betaling is ontvangen, dan maken het pakketje op dezelfde dag nog voor je klaar. Mi Vida streeft ernaar het pakketje dezelfde dag nog op de bus te doen, maar een enkele keer wordt het de dag daarna verzonden.

Als je in het weekend bestelt, worden de handgemaakte sieraden maandag verzonden. Je ontvangt altijd een bevestiging van e-mail als wij je bestelling hebben ontvangen en zodra je bestelling wordt verzonden.

Bij Mi Vida jewelry worden alle pakketjes als cadeau ingepakt, zodat je je bestelling met een glimlach zal openen. Verder wordt alles zorgvuldig ingepakt, waardoor de kans op beschadiging minimaal is.